Sommerprogram

Nogle af arrangementerne foregår udendørs og vi kan blive nødt til at aflyse i tilfælde af dårligt vejr (eller sygdom). Til enkelte arrangementer vil vi gerne have tilmelding, ellers kan I bare møde op på dagen og deltage.

Der kan komme ændringer i programmet i løbet af sæsonen.

Caféen er åben fra onsdag til søndag - det er kun i week-end'er og nogle få andre dage, der er punkter på programmet. 

 

Se:   Se printvenligt program

Visesangeren Erik Grip

lørdag 28. jul. 2018, 14:00-15:00    Musik

 Idag er dagen for årets store musik-event i caféen: Erik Grip spiller i vores have!
Erik Grip startede som folkesanger tilbage i 1960'erne og fik sit store gennembrud med "Velkommen i den grønne lund" - og mon ikke, vi kommer til at høre den med Store Dyrehave som kulisse. Det er tradition og nærvær, og der kommer mange anekdoter og røverhistorier imellem sangene.

Erik Grip spiller i ca 60 min. Der kan ikke reserveres til pladserne i haven, så kom i god tid og find selv en plads. Vi håber på godt vejr............ellers må I huske regntøj!

Sommer-brunch

søndag 29. jul. 2018, 11:00-13:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

Sommer-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, jordbærsaft, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade, lammespegepølse, røget okseinderlår, bulgursalat, salat med spidskål, humus, 2 slags ost, rygeost m. radiser, hyldeblomst-agurkesalat, yoghurt m. frugt, kærnemælkskoldskål, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 175 kr (børn under 7 år til ½ pris). Brunchen slutter kl. 13, og bordbestilling i god tid er nødvendig.
Brunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr.

Børneteater: Klovnen Cupcake

søndag 29. jul. 2018, 15:00-15:30    Andet

Mød klovnen Cupcake når hun kommer på besøg fra skoven og underholder børn i alle aldre - Pamela Collins optræder i haven.

 

Fredags-café: Bedste - barn træning, balance og koordinering

fredag 3. aug. 2018, 15:00-16:00    Fredagscafé

 

På en sjov og anderledes måde udfordrer vi kroppen med forskellige øvelser. Bedste og barn samarbejder og har det sjovt sammen i skoven. Børn fra 5 – ca 8 år. Naturen skærper vores koncentrationsevne, giver energi og styrker kreativiteten. Bagefter slapper vi af i caféens have. Med idrætsfaglærer Marianne Lund, og tilmeld jer direkte til hende, tlf 2877 9445, www.nordicwalking.dk  
Pris 150 kr for bedste og 50 kr pr barn incl kaffe/te, 1 glas hyldeblomst, 1 bolle og 1 stk kage. Min. 5 deltagere.

VELVÆRE dag

lørdag 4. aug. 2018, 10:30-15:30    Velvære

Forkæl dig selv i dag og prøv en eller flere af vores velvære "stationer", fra kl 10.30 til 15.30. Det er klogt at bestille tid på forhånd hos de enkelte - hver især koster behandlingerne 175 kr, og tager ca 20 min. Du kan også købe et klippekort til 3 behandlinger for ialt 450 kr. Dog koster "Afspænding" og "Thai Fodmassage" 200 kr. Vi må desværre bede jer om at have kontanter med - her er ikke mobildækning, så det kniber med de moderne betalingsformer.

Caféen har idag en særlig VELVÆRE-brunch, se næste punkt i programmet.

I kan prøve:

Aromaterapimassage:

Anne Loua Esbjørn giver små behandlinger af nakke, skuldre og ryg. Aromaterapimassage er en blid massage med æteriske olier, der løsner spændinger, er afslappende for krop og sind og giver en følelse af velvære i kroppen. Behandlingen foregår på en briks, evt udenfor under en parasol. Bestil plads på forhånd hos Anne på anneloua@gmail.com , og se hendes hjemmeside www.anneloua.dk

Healing af krop, sjæl og psyke:

Der indledes med en kort samtale, derefter en healing, som kan være på kroppen eller på de psykiske legemer, der ligger rundt om kroppen. I forbindelse med healingen er der også mulighed for at få kastet lys over en drøm. Bente Nielsen healer gennem sine hænder og har arbejdet med healing i 30 år.
Bestil gerne tid hos hende på bente.nielsen@c.dk eller 2122 4395.

Japansk Facelifting:

Japansk Facelifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker og poser under øjnene mm. Hævelser og fine linjer reduceres også, hudens tekstur forbedres, og ansigtet får mere glød og udstråling eftersom spændinger, muskler og væv frigives. Denne behandling er en introduktion til Japansk Lifting uden masker på ca 30 min.
I vil også have mulighed for at prøve en komplet hudpleje serie fra Forever Living Products med fokus på anti-aging. Produkterne er på basis af aloe vera - kom og hør, hvad aloe vera kan gøre for dig!
Bestil gerne tid hos Sanne, susanne.willerup@gmail.com eller 2640 2641.           

Kropsterapi:

Elizabeth Mroz er kropsterapeut og meget inspireret af øst- og vestlige traditioner, hvor krop, sind og ånd kommer i balance. Hun tilbyder intuitiv behandling med vægt på groundende, centrerende og healende tryk og berøring. Det er med til at forbedre kropskontakt, giver ro og nærvær. Bestil gerne tid på forhånd hos Elisabeth, elimroz26@gmail.com  eller tlf 2065 2509. Læs mere på www.detfriemenneske.dk

Thai Fodmassage:

Den klassiske thai fodmassage følger medianbanerne ved at presse føddernes punkter. Tommelfingre og en thai-stick bruges til at presse på føddernes zoner for at lindre ømheder i kroppen, idet zonerne i fødderne korresponderer direkte med bestemte dele af kroppen. Thai fodmassage stimulerer blodcirkulationen, lymfe- og nervesystemet. Behandlingen tager ca 30 min, pris 200 kr. Bestil gerne tid hos Bente Petersen, bentepetersendk@yahoo.dk  eller 2366 9486

Afspænding:

Psykomotorisk afspænding er en manuel behandling, hvor muskler og bindevæv nænsomt påvirkes. Behandlingen foregår uden på tøjet, så tag noget blødt og behageligt på med lange ærmer og bukseben. Afspændingen kombineres med samtale, som tilsammen giver et redskab til stress-reduktion og smertelindring. Samtalen tager udgangspunkt i den manuelle behandling, der består af rolige greb og stræk. Janne Bolin, psykomotorisk terapeut fra Kropskompasset, tilbyder eneundervisning i ca 30 min, pris 200 kr. Bestil gerne tid hos Janne, info@kropskompasset.dk eller tlf 4224 9327. Læs mere på www.kropskompasset.dk

 

 

 

 

 

 

 

VELVÆRE brunch

lørdag 4. aug. 2018, 11:00-13:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

I anledning af vores VELVÆRE-dag idag, tilbyder vi en særlig

VELVÆRE-brunch, bestående af: Kaffe, te, hjemmelavet grøntsagsjuice, hyldeblomst, jordbærsaft, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade, ovnbagt laks, cocotter med æg og sommergrønt, bulgursalat, salat med spidskål, gulerods-humus, ærtecreme, 2 slags ost, rygeost m. radiser, chia-grød med skyr og frugt, kærnemælkskoldskål, banan-vafler, dadelkugler, frugtfad. Pris pr kuvert 184 kr (børn under 7 år til ½ pris). Brunchen slutter kl. 13, og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Sommer-brunch

søndag 5. aug. 2018, 11:00-13:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

Sommer-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, jordbærsaft, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade, lammespegepølse, røget okseinderlår, bulgursalat, salat med spidskål, humus, 2 slags ost, rygeost m. radiser, hyldeblomst-agurkesalat, yoghurt m. frugt, kærnemælkskoldskål, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 175 kr (børn under 7 år til ½ pris). Brunchen slutter kl. 13, og bordbestilling i god tid er nødvendig.
Brunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr.

Fredags-café: Få pulsen op med træning i naturen - uden løb

fredag 10. aug. 2018, 15:00-16:00    Fredagscafé

Den nemmeste måde at få pulsen på, er ved at løbe sig en tur. For mange mennesker er løb ikke en mulighed – så hvordan får du så pulsen op, så din krop også får effekt af et sundt og velfungerende kredsløb?Det ved Janne fra Kropskompasset! I dag har vi en træningssession med fokus på at få banket pulsen godt op uden at løbe. 45 min i højt gear med gang i kredsløbstræningen. Bagefter slapper vi af i caféens have. Psykomotorisk terapeut Janne Bolin fra Kropskompasset underviser, og tilmelding sker direkte til hende, tlf 4224 9327. Se også www.kropskompasset.dk. Pris 150 kr incl. kaffe/te, 1 glas hyldeblomst, 1 bolle og 1 stk kage. Min 5 deltagere.

Liv&Jakob

søndag 12. aug. 2018, 15:00-15:20    Musik

Vi hører dejlige sange - bløde duoer akkompagneret af to akustiske guitarer!

Strikke-café: Montering

fredag 17. aug. 2018, 15:00-17:00    Kunsthåndværk, husflid

Idag har vi udvidet vores almindelige strikke-café med instruktion i montering. Det sker alt for ofte, at et strikket projekt ikke kommer længere end til monteringen, og det er super-ærgerligt. Katja  og Charlotte fra Chanto giver gode råd og viser forskellige metoder til sammensyning, knaphuller og opsamling af masker til kanter. Har du særligt udfordrende projekter liggende, så tag dem med, så ser vi på det sammen. Charlotte medbringer et lille udvalg af særligt interessante dimser og værktøjer, der gør monteringen nemmere og pænere. Pris: 40 kr.
Chanto kommer med gode tilbud, garn og andet, og bestillinger fra Chantos netshop kan evt afhentes her. Se www.chanto.dk.
Tag en god striktrøje med - vi sidder som regel ude på terrassen

Olsen&Madsen&Olsen

søndag 19. aug. 2018, 15:00-16:00    Musik

Olsen&Madsen&Olsen er en trio bestående af “gamle” garvede musikere med en fælles passion for “Music from back then”, som dækker over Blues, Swingtime o.l. De lægger op til en swingende eftermiddag og måske kommer der et par vip med skosnuderne undervejs? – en lille swingom er bestemt tilladt!

Fredagscafé: Strikningens historie

fredag 24. aug. 2018, 15:00-16:30    Fredagscafé Husk tilmelding!

Rigtig mange strikker idag; til sig selv, børnene og til hjemmet. Pi Frost fortæller om hvor strikketeknikken stammer fra, hvordan den har den taget sig ud gennem historien, og om hvem, der strikkede i gamle dage. Et lille historisk foredrag med eksempler på forskellige teknikker og modeller til nutidig inspiration.
Foredraget varer ca 45 min og bagefter er I velkomne til at blive lige til lukketid. Pris 150 kr incl kaffe, 1 bolle, 1 kage og 1 glas hyldeblomst. TIlmelding til Nina, min 5 deltagere.

Keramiker Rikke Fjalland

lørdag 25. aug. 2018, 14:00-16:00    Kunsthåndværk, husflid

Keramikeren fra Allerød har en lille bod udenfor caféen, hvor I kan se hendes fine ting, og selv forsøge jer med at dekorere et krus. Det tager Rikke med hjem og brænder i sin ovn, og så kan det hentes hos hende i Allerød en uges tid efter. Pris 95 kr/krus. Se også Rikkes facebook-side "potterietanno2001"
Rikke er her lørdag d. 25. og søndag d. 26.08. fra kl 14-16.

Danseworkshop for 6-12 årige

lørdag 25. aug. 2018, 14:00-14:45    Andet Husk tilmelding!

Sofie Bjerregaard er danser, og vil lære børnene forskellige trin og en lille koreografi, og der vil være opvarmnings- og udstrækningsøvelser. Det hele foregår nede i haven på scenen. Vi slutter af med en mini-opvisning for forældre og andre ca kl 14.45.
Pris 50 kr, max 10 deltagere, og Nina tager gerne imod tilmeldinger på forhånd, nina@naturcafe.dk

Træ!

søndag 26. aug. 2018, 14:00-16:00    Kunsthåndværk, husflid

Flemming Christensen kommer med sine fine produkter. Han drejer næsten alt i træ og har stor erfaring i den nordiske træ-drejer tradition. Se også hans hjemmeside: www.flemming-christensen.com

Smykkedesigner Malene Edstrand

søndag 26. aug. 2018, 14:00-16:00    Kunsthåndværk, husflid

Malene Edstrand designer og håndlaver unikke og anderledes smykker fra eget værksted. Materialerne er sterlingsølv, ædelsten og ferskvandsperler - ikke 2 smykker er ens. Malene lægger stor vægt på materialevalg og godt håndværk. Kom og se hendes smykker idag, og få en snak med hende. Se også www.edstrand.dk

Keramiker Rikke Fjalland

søndag 26. aug. 2018, 14:00-16:00    Kunsthåndværk, husflid

..............også idag har vi besøg af Rikke, se teksten d. 25.08.

Fredags-café: "Klatteradat" workshop, med Zarah Juul

fredag 31. aug. 2018, 15:00-17:00    Fredagscafé Husk tilmelding!

Zarah er illustrator og har illustreret flere billedbøger for børn, bl.a. for Rosa Gjerluff (Rosa fra Rouladegade) og Lise Rønne. Hun tegner gerne fjollede monstre, skøre fugle og fantasifulde børn. På workshoppen skal vi høre lidt om, hvad det vil sige at være illustrator, og så skal vi tegne monstre og sjove figurer, og Zarah viser hvordan man ved enkle greb kan lave fine kort og sjove klistermærker. Se også www.zarahjuul.dk
Tag tøj på der kan tåle et pjask vandfarve eller en tuschstreg.
Pris 150 kr incl kaffe/te, 1 glas hyldeblomst, 1 bolle og 1 stk kage. Min 5 deltagere.
Zarah er sommerens udstiller i caféen, så se hendes værker på caféens vægge!

Sommer-brunch

lørdag 1. sep. 2018, 11:00-13:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

Sommer-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, jordbærsaft, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade, lammespegepølse, røget okseinderlår, bulgursalat, salat med spidskål, humus, 2 slags ost, rygeost m. radiser, hyldeblomst-agurkesalat, yoghurt m. frugt, kærnemælkskoldskål, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 175 kr (børn under 7 år til ½ pris). Brunchen slutter kl. 13, og bordbestilling i god tid er nødvendig.
Brunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr.

Sommer-brunch

søndag 2. sep. 2018, 11:00-13:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

Sommer-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, jordbærsaft, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade, lammespegepølse, røget okseinderlår, bulgursalat, salat med spidskål, humus, 2 slags ost, rygeost m. radiser, hyldeblomst-agurkesalat, yoghurt m. frugt, kærnemælkskoldskål, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 175 kr (børn under 7 år til ½ pris). Brunchen slutter kl. 13, og bordbestilling i god tid er nødvendig.
Brunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr.

Med hestevogn og naturvejleder: Mosekoner og lygtemænd

søndag 2. sep. 2018, 12:30-15:30    Natur og motion Husk tilmelding!

Kør en tur i skoven med Anne (kusk) og Linda (naturvejleder). Folketroen er fuld af underfundige historier om mosekonen, ellepigerne, nisser og bjergfolk. Alle bor de i naturen, og mødes bedst i tusmørketiden. Tag med og hør de gode historier, og lær hvordan du kan snyde en lygtemand.
Pris 150 kr, børn 50 kr (børn under 3 år gratis). Turen varer ca 1 time og 15 min,  og starter på engen ved caféen kl 12.30 og 14.15.
Der vil være et lille stop undervejs, og I er velkomne til at tage lidt forplejning med  - eller caféen kan tilbyde en lille "hestevogns-picnic" (der skal bestilles 2 dage før). Tilmelding til Nina, nina@naturcafe.dk. Husk en paraply og regnfrakke i vådt vejr.

September frokost

torsdag 6. sep. 2018, 12:00-14:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

På torsdage i september kan vi tilbyde en 3 retters frokost - som vil kunne variere lidt efter sæsonens grøntsager og kokkens idéer.

Menuen er formodentlig:
         - september suppe (kold eller varm afhængig af vejret)
         - stegt lammefilet med rysteribs og en kartoffelsalat mm.
         - dessert med årstidens frugt
         - kaffe

og koster 160 kr/kuvert.
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Bestil på forhånd hos Nina (så vi er sikre på at have mad til alle).

Fredags-café: Iris Garnov - stemningsbilleder fra et liv med mangfoldige variationer af mørke og lys

fredag 7. sep. 2018, 15:00-17:00   

Skuespiller Laura Kamis Wrang vil i denne time invitere os med på en livlig rejse, hvor humor og alvor fletter sig ind imellem hinanden. Iris Garnov er en kvinde, som har fundet vejen til de lyse sider i livet og til stadighed kæmper mod de uretfærdigheder, som foregår i mørket - især for børn i trange kår. Iris' pen danser let hen over papiret, men lad dig ikke narre, for når latteren er forstummet, mærker du en lille spire i dit hjerte, som du må handle på.

Kom og hør en buket af udvalgte finurlige tekster med bid og vid og bliv inspireret til selv at dykke ned i flere af de skønne værker, som Iris har forfattet gennem mange år.
Pris 150 kr, incl kaffe/te, 1 bolle, 1 kage og 1 glas hyldeblomst. Min 8 deltagere. Tilmelding nødvendig.

Stenhuggeri

søndag 9. sep. 2018, 14:00-16:00    Kunsthåndværk, husflid

Stenhugger Peter Kamsberg vil demonstrere lidt stenhuggeri og vise sine forskellige arbejder fra fuglebade til skulpturer. Nogle af hans smukke ting er ligesom de foregående år udstillet hele sæsonen udendørs.

September frokost

torsdag 13. sep. 2018, 12:00-14:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

På torsdage i september kan vi tilbyde en 3 retters frokost - som vil kunne variere lidt efter sæsonens grøntsager og kokkens idéer.

Menuen er formodentlig:
         - september suppe (kold eller varm afhængig af vejret)
         - stegt lammefilet med rysteribs og en kartoffelsalat mm.
         - dessert med årstidens frugt
         - kaffe

og koster 160 kr/kuvert.
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Bestil på forhånd hos Nina (så vi er sikre på at have mad til alle).

Strikke-café

fredag 14. sep. 2018, 15:00-17:00   

Kom med jeres strikketøj og bliv inspireret af de andres, og få en snak om garn, mønstre o.m.a. Nybegyndere er velkomne - her er kyndig vejledning at få.
Tag en færdig striktrøje med - vi sidder som regel på terrassen.

Verdens arv og sære sten i Store Dyrehave

søndag 16. sep. 2018, 13:00-15:00    Natur og motion

De kongelige jagter i Store Dyrehave og nogle af verdens fineste heste (der faktisk var Danmarks vigtigste eksportvare i den tid). Der er også nogle meget sære store sten - hvad er det nu lige med dem? Find ud af hvorfor skoven er kommet på Unesco listen over verdensarv. Kom på en travetur med natur- og lokalkender Jakob Larsen og få alle historierne undervejs. Turen er ca 7 km lang.

Pris 50 kr, minimun 8 og maksimum 16 deltagere. Tilmelding direkte til Jakob Larsen, jakob@mainline.dk senest d. 09.09.

September frokost

torsdag 20. sep. 2018, 12:00-14:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

På torsdage i september kan vi tilbyde en 3 retters frokost - som vil kunne variere lidt efter sæsonens grøntsager og kokkens idéer.

Menuen er formodentlig:
         - september suppe (kold eller varm afhængig af vejret)
         - stegt lammefilet med rysteribs og en kartoffelsalat mm.
         - dessert med årstidens frugt
         - kaffe

og koster 160 kr/kuvert.
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Bestil på forhånd hos Nina (så vi er sikre på at have mad til alle).

Fredagscafé: Visesang med Ama'r-drengene

fredag 21. sep. 2018, 15:00-17:00    Fredagscafé Husk tilmelding!

Hans Aagaard Larsen og Johnnie Pedersen spiller og synger gode gamle viser - og der bliver fin lejlighed til selv at synge med!
De er begge to fra Amager, deraf navnet. Sammen med en prøve eller to på fødeøens sangskat er programmet sammensat af danske og svenske viser og sange, blandt andet af de berømte Andersen'er: H. C., Kai Normann og Benny samt den navnkundige Evert Taube.
Visesangen varer 2 x ca 30 min, med en pause imellem, og bagefter er I velkomne til at blive lige til lukketid. Pris 150 kr incl. kaffe/te, 1 bolle, 1 kage og 1 glas hyldeblomst. Min. 5 deltagere.

 

 

Øl fra Det Våde Får - ølsmagning

lørdag 22. sep. 2018, 15:00-17:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

I har i år kunnet nyde (og købe med hjem) øl fra Det Våde Får i caféen. Øllet er fremstillet af Henrik Koch på det økologiske landbrug Tolykkegård, hvor han har et lille håndværksbryggeri, og dyrker sine råvarer. Han står selv for hele processen fra kornet kommer i jorden til det færdige øl tappes på flaske. Se https://www.youtube.com/watch?v=3OX9bwPyTO4

Idag holder vi ølsmagning, hvor Henrik kommer med 5-6 slags øl, og caféen serverer matchende tapas-anretninger. Pris 250 kr, tilmelding til Nina er nødvendig, min 12 deltagere. Det vil selvfølgelig være muligt at købe lidt øl med hjem.

Oplev kongens jagtskov fra hestevogn

søndag 23. sep. 2018, 12:30-13:45    Natur og motion Husk tilmelding!

Kom en tur i kongens jagtskov Store Dyrehave i hestevogn med kusk Anne Pontopiddan og fortæller Jakob Larsen. Hør om de kongelige jagter og nogle af verdens fineste hest. Der er også de sære sten i skoven - hvad er det nu lige med dem? Tag med og find ud af, hvorfor skoven er kommet på UNESCO listen over verdensarv. En hyggelig tur i hestevogn med historier undervejs for både børn og voksne.
Pris 150 kr, børn 50 kr (børn under 3 år gratis). Turen varer ca 1 time og 15 min,  og starter på engen ved caféen kl 12.30.
Der vil være et lille stop undervejs, og I er velkomne til at tage lidt forplejning med  - eller caféen kan tilbyde en lille "hestevogns-picnic" (der skal bestilles 2 dage før). Tilmelding til Nina, nina@naturcafe.dk. Husk en paraply og regnfrakke i vådt vejr.

Oplev Tokkekøb Hegn fra hestevogn

søndag 23. sep. 2018, 14:15-15:45    Natur og motion Husk tilmelding!

Kør med kusk Anne Pontoppidan og fortæller Jakob Larsen i skoven, hvor vi besøger nogle af de mange gravhøje, finder spor af tidlig industri, oldtidsveje og måske en forsvunden landsby? Tokkekøb Hegn har mange hemmeligheder, og der er spor efter menneskers aktiviteter igennem flere tusinde år - er de til at få øje på? Det bliver en hyggelig tur i hestevogn med historier undervejs for både børn og voksne.
Pris 150 kr, børn 50 kr (børn under 3 år gratis). Turen varer ca 1½ time, og starter på engen ved caféen kl 14.15.
Der vil være et lille stop undervejs, og I er velkomne til at tage lidt forplejning med  - eller caféen kan tilbyde en lille "hestevogns-picnic" (der skal bestilles 2 dage før). Tilmelding til Nina, nina@naturcafe.dk. Husk en paraply og regnfrakke i vådt vejr.

September frokost

torsdag 27. sep. 2018, 12:00-14:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

På torsdage i september kan vi tilbyde en 3 retters frokost - som vil kunne variere lidt efter sæsonens grøntsager og kokkens idéer.

Menuen er formodentlig:
         - september suppe (kold eller varm afhængig af vejret)
         - stegt lammefilet med rysteribs og en kartoffelsalat mm.
         - dessert med årstidens frugt
         - kaffe

og koster 160 kr/kuvert.
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Bestil på forhånd hos Nina (så vi er sikre på at have mad til alle).