Nogle få af arrangementerne foregår udendørs og vi kan blive nødt til at aflyse i tilfælde af dårligt vejr (eller sygdom). Til enkelte arrangementer vil vi gerne have tilmelding, ellers kan I bare møde op på dagen og deltage.

Der kan komme ændringer i programmet i løbet af sæsonen.

Caféen er åben fra onsdag til søndag - det er kun i week-end'er og nogle få andre dage, der er punkter på programmet. 

 

Se:   Se printvenligt program

Champagnesmagning og tapas

lørdag 24. nov. 2018, 15:00-17:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

Vi starter juletiden med at byde på forfriskende håndlavet champagne fra små vingårde i Champagne i Frankrig. Jens og Mirja, der står bag House of Champagne, giver gæsterne mulighed for at smage 6 forskellige champagner - 2 ad gangen, fx forskellige årgange fra samme vingård, så I kan smage forskellen. Caféen serverer matchende små tapas-retter dertil. 
Pris 300 kr, min 8 deltagere, tilmelding er nødvendig. Det vil selvfølgelig være muligt at købe lidt champagne med hjem eller bestille til nytåret. Se også www.houseofchampagne.dk 

Ninas jule-trio

søndag 25. nov. 2018, 14:30-16:30    Musik

Trioen (med Liv Frich, Jakob Holm og Lone Fjord) synger julesange - både lidt traditionelle og mere moderne!
De synger deres program to gange: kl 14.30 og kl 16, og det varer ca 20 min. Så er der gang i julestemningen!

Mød kunstneren Anne Toxværd

søndag 25. nov. 2018, 15:30-17:00    Kunsthåndværk, husflid

Anne Toxværd er julesæsonens udstiller i caféen - kom og få en snak med hende.
Se også www.annetoxvaerd.dk 

Store Bagedag

onsdag 28. nov. 2018, 11:00-17:00    Mad og drikke Husk tilmelding!

Vi bager 2-3 slags småkager (nok brune kager, chokoladekager og kokoskager), og så skal vi lave juleslik: rom- og dadelkugler.

Vi bruger udelukkende økologiske råvarer og den gode Valhrona chokolade og cacao. 

I arbejder i 2 mands hold – og her kan den ene deltager sagtens være et barnebarn! I kan fint tilmelde jer enkeltvis eller et ulige antal, så sætter vi holdene sammen. I får selvfølgelig jeres kager og konfekt med hjem samt de gode opskrifter. 

Vi sætter en lille buffet op med suppe, kage, honningkage, saft og kaffe/te, hvor I løbende kan forsyne jer. 

Hold 1 er kl 11 – 13.30, og hold 2 kl. 14.30 – 17. Min 6 og max 12 deltagere pr hold, og tilmelding til Nina, nina@naturcafe.dk, senest d. 22.11.

Prisen for det hele er 325 kr/person. Husk forklæde og dåser/bokse til kagerne.

Fredagsfrokost

fredag 30. nov. 2018, 12:00-14:30    Mad og drikke

Her kommer vores bud på en julefrokost, en tre retters menu alle fredage i december samt d. 30.11.

Menuen er:
         - fyldig vintersuppe med brød
         - confiteret andelår med rødkålssalat
         - juledessert i glas
         - kaffe

og koster 165 kr/kuvert. Menuen kan evt. opgraderes med et glas Prosecco "bobler", et glas vin eller en øl fra "Det Våde Får".
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Forudbestilling er ikke nødvendig.

 

Julebrunch

lørdag 1. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Juletræssalg

lørdag 1. dec. 2018, 11:00-15:30    Natur og motion

Henrik og Jakob sælger juletræer på engen ved siden af caféen.
Træerne er normanns-graner, de er helt frisk-fældede og kommer fra lokal-området (en del fra Karlebo).

 

Julebrunch

søndag 2. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Juletræssalg

søndag 2. dec. 2018, 11:00-15:30    Natur og motion

Henrik og Jakob sælger juletræer på engen ved siden af caféen.
Træerne er normanns-graner, de er helt frisk-fældede og kommer fra lokal-området (en del fra Karlebo).

Små juletræer i træ

søndag 2. dec. 2018, 13:00-15:00    Kunsthåndværk, husflid

Kurt Vagner Jensen kommer med sin drejebænk og viser hvordan han fremstiller sine fine juletræer i mange træsorter og mange størrelser.
Kom og følg processen - og køb måske et af de færdige træer med hjem.
Foregår ude og aflyses i dårligt vejr.

 

Bagsværd Lakrids

søndag 2. dec. 2018, 14:30-17:00    Mad og drikke

Morten Kornbech, ildsjælen bag Bagsværd Lakrids, kommer og deler gavmilde smagsprøver ud. Der er både den klassiske lakrids, og en variant med chili, ingefær eller salmiak. Lakridsen ligger i plader a 160 g, som man selv skærer ud, og den er så intens i smagen, at den kan skæres ud i små bidder. Men pas på: lakridsen smager så godt, at den er stærkt vanedannende! (og kan derfor altid findes på caféens hylder).

Juleklip: engle-værksted

torsdag 6. dec. 2018, 14:00-16:30    Kunsthåndværk, husflid Husk tilmelding!

Vi laver de sødeste engle sammen med billedkunstlærer Astrid Sørensen. Englene kan laves i mange variationer - lige fra de meget detaljerede til de helt enkle, så børn kan også være med (sammen med en voksen). Astrid har materialer med, men I er også meget velkomne til selv at tage nogle flotte bånd, stofrester, knapper eller andet med.
Pris 150 kr incl. kaffe/te, 1 bolle, 1 kage og 1 glas hyldeblomst.  Materialer ca 20 kr. Min. 5 deltagere.

Fredagsfrokost

fredag 7. dec. 2018, 12:00-14:30    Mad og drikke

Her kommer vores bud på en julefrokost, en tre retters menu alle fredage i december samt d. 30.11.

Menuen er:
         - fyldig vintersuppe med brød
         - confiteret andelår med rødkålssalat
         - juledessert i glas
         - kaffe

og koster 165 kr/kuvert. Menuen kan evt. opgraderes med et glas Prosecco "bobler", et glas vin eller en øl fra "Det Våde Får".
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Forudbestilling er ikke nødvendig.

 

Julebrunch

lørdag 8. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Juletræssalg

lørdag 8. dec. 2018, 11:00-15:30    Natur og motion

Henrik og Jakob sælger juletræer på engen ved siden af caféen.
Træerne er normanns-graner, de er helt frisk-fældede og kommer fra lokal-området (en del fra Karlebo).

Julebrunch

søndag 9. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Juletræssalg

søndag 9. dec. 2018, 11:00-15:30    Natur og motion

Henrik og Jakob sælger juletræer på engen ved siden af caféen.
Træerne er normanns-graner, de er helt frisk-fældede og kommer fra lokal-området (en del fra Karlebo).

Små juletræer i træ

søndag 9. dec. 2018, 13:00-15:00    Kunsthåndværk, husflid

Kurt Vagner Jensen kommer med sin drejebænk og viser hvordan han fremstiller sine fine juletræer i mange træsorter og mange størrelser.
Kom og følg processen - og køb måske et af de færdige træer med hjem.
Foregår ude og aflyses i dårligt vejr.

Julehistorier med Nordkystfortællerne

torsdag 13. dec. 2018, 15:30-17:00    Andet Husk tilmelding!

Nogle af fortællerne fra gruppen gæster caféen og fortæller historier, der på en eller anden måde relaterer sig til juletiden.

Nordkystfortællerne er en gruppe af 7 mundtlige fortællere, der har holdt sammen i 16 år. Medlemmernes fortællestil og typen af historier er meget forskellig, og gruppen har hjemme i den nordligste del af Sjælland, hvor lyset, bølgerne og de store storme giver inspiration til historier, der absolut skal fortælles. Se også www.nordkystfortaellerne.dk
Pris 150 kr incl. kaffe/te, 1 bolle, 1 kage og 1 glas hyldeblomst. Min. 5 deltagere.

Fredagsfrokost

fredag 14. dec. 2018, 12:00-14:30    Mad og drikke

Her kommer vores bud på en julefrokost, en tre retters menu alle fredage i december samt d. 30.11.

Menuen er:
         - fyldig vintersuppe med brød
         - confiteret andelår med rødkålssalat
         - juledessert i glas
         - kaffe

og koster 165 kr/kuvert. Menuen kan evt. opgraderes med et glas Prosecco "bobler", et glas vin eller en øl fra "Det Våde Får".
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Forudbestilling er ikke nødvendig.

 

Julebrunch

lørdag 15. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Juletræssalg

lørdag 15. dec. 2018, 11:00-15:30    Natur og motion

Henrik og Jakob sælger juletræer på engen ved siden af caféen.
Træerne er normanns-graner, de er helt frisk-fældede og kommer fra lokal-området (en del fra Karlebo).

Julebrunch

søndag 16. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Juletræssalg

søndag 16. dec. 2018, 11:00-15:30    Natur og motion

Henrik og Jakob sælger juletræer på engen ved siden af caféen.
Træerne er normanns-graner, de er helt frisk-fældede og kommer fra lokal-området (en del fra Karlebo).

Den gamle jul

søndag 16. dec. 2018, 13:30-15:30    Natur og motion

Omkring et bål, et hemmeligt sted i skoven, fortæller Jakob Larsen historier om traditioner, eventyr og juleløjer fra gamle dage. Det er både for børn og voksne - og husk at tage varmt tøj på. Vi mødes ved caféen og går sammen ud til det hemmelige sted (ca 15 min herfra).
Pris 50 kr. Minimum 8 og maksimum 16 deltagere, tilmelding til Jakob, jakob@mainline.dk, senest d. 12.12.

Fredagsfrokost

fredag 21. dec. 2018, 12:00-14:30    Mad og drikke

Her kommer vores bud på en julefrokost, en tre retters menu alle fredage i december samt d. 30.11.

Menuen er:
         - fyldig vintersuppe med brød
         - confiteret andelår med rødkålssalat
         - juledessert i glas
         - kaffe

og koster 165 kr/kuvert. Menuen kan evt. opgraderes med et glas Prosecco "bobler", et glas vin eller en øl fra "Det Våde Får".
Vi kan selvfølgelig tilbyde en vegetarisk anretning som alternativ til hovedretten. Forudbestilling er ikke nødvendig.

 

Julebrunch

lørdag 22. dec. 2018, 10:30-12:20    Mad og drikke Husk tilmelding!

Jule-brunch, bestående af: Kaffe, te, juice, hyldeblomst, sjælevarmer, 4 slags hjemmebagt brød, smør, marmelade,  ovnbagt laks, lammepaté, spegepølse, røget lammelår, rødkålssalat, 2 slags ost, humus, yoghurt m. æblekompot, ris a la mande, honningkage, vafler, frugtfad. Pris pr kuvert 196 kr (børn under 7 år til ½ pris). Julebrunchen kan opgraderes med et glas Prosecco "bobler" til 39 kr. Brunchen slutter kl. 12.20 (hvor næste hold gæster kommer til bordene), og bordbestilling i god tid er nødvendig.

Julesang

lørdag 22. dec. 2018, 14:30-16:30    Musik

Trioen (med Liv Frich, Jakob Holm og Lone Fjord) synger julesange - både lidt traditionelle og mere moderne!
De synger deres program to gange: kl 14.30 og kl 16, og det varer ca 20 min. Så er julestemningen bare på højeste niveau!