Sådan finder I cafeén

Med bil eller cykel:

Kirkeltevej er en forbindelsesvej imellem Kongevejen (vej 201 fra Hillerød til Holte) og Isterødvejen (vej 19). Isterødvejen munder ud i Helsingør Motorvejen. Vi bor lige på grænsen imellem Fredensborg og Allerød Kommune, og vi er det andet hus på venstre hånd, hvis I kommer fra Kongevejen.

Parkering:

Der er parkeringsplads ved caféen, åben for personbiler (ikke turistbusser). Skulle der mod forventning ikke være plads , er der offentlige parkeringspladser ved skoven og Frederik d. 7’s vej. Der må ikke parkeres på Kirkeltevej og sideveje. Hvis parkeringspladsen er fyldt, er alle stole nok i brug i caféen, og det vil være bedre at komme igen en anden dag. Den travleste tid er altid søndag eftermiddag.

Med tog eller bus:

Den nærmeste S-togs station er Allerød, ca 3½ km herfra. Der er desværre ingen busrute mere, men i Fredensborg Kommune kan man bestille en telebus eller flextransport, se kommunens hjemmeside: www.fredensborg.dk . Både Nivå og Kokkedal Station ligger i kommunen, så I kan bestille telebussen derfra. Telebussen skal tit have andre med også, så det kan være svært at få tidspunkter til at passe.

Til hest:

Vi har tit ridende gæster, og hestene kan få lov til at låne (og pynte) på vores mark. Men giv os endelig besked inden I kommer, så vi kan sørge for at fårene går på en anden mark.

Kontakt caféen:

Det er tit nemmest at kontakte Nina via mail, nina@naturcafe.dk . Når caféen er åben, tager vi selvfølgelig telefonen så vidt muligt (men her kan være travlt) – udenfor åbningstiden og sæsonen tager jeg telefonen, når jeg er her. Mail’en har jeg altid med mig – måske kan svartiden være et par dage udenfor sæsonen. Det er nemmest at bestille bord via “Bordbestilling“, det kan I gøre hele året.

Facebook:

Jeg må indrømme, at det er ikke min spidskompetence, men jeg prøver da…………..

Se min facebook-side her.