Vi serverer frokost fra kl 12 til 14.30, og har hver dag en lille frokostmenu, I kan vælge fra. (Dog ikke mandag og tirsdag, hvor her er lukket).

Vi har som regel (det svinger fra dag til dag):

  • en café-sandwich, fx med tomat og gedeost
  • to forskellige anretninger, fx med røget hellefisk, røget lammelår eller bøgerøget okseinderlår
  • en luksus vegetarisk salat
  • lidt ost
  • til børn: rugbrødspizza eller pølsehorn - eller en børnevenlig udgave af en af vores andre anretninger

Priserne er fra 60 til 95 kr. Det er ikke så store anretninger, og I er meget velkomne til dele flere slags.............og der må jo også gerne være plads til kaffe og kage bagefter.
Der er altid en vegetarisk salat, og vi vil som regel kunne servere en vegetarisk tallerken med vores forskellige salater og humus. Vi kan også tilbyde en anretning for allergikere - snak med os i køkkenet, om hvad I kan spise.

Maj- og septemberfrokost: på torsdage i disse måneder, kan vi tilbyde en større frokost. Det er en 3-retters menu: forret, hovedret (hvor vores eget lammekød indgår), dessert med årstidens frugt og kaffe. Pris 160 kr, forudbestilling er nødvendig. Den konkrete menu vil afhænge af sæsonens nye grøntsager og kokkens idéer.

Til mindre selskaber kan vi efter forudgående aftale anrette maden på nogle fade til jer.

Vil I gerne have frokost senere end 14.30, kan I ringe til os inden - så aftaler vi, hvad vi skal gøre klar til jer, inden vi lukker frokosten.