Bordbestilling

Vi tager meget gerne imod bordbestillinger, men vi har ikke mange borde inde, så vi må tit hurtigt melde “udsolgt”. Her i corona-tiden er det endnu færre end normalt – det er ikke helt let, og passer kun til mindre grupper.

I julesæsonen 2020 har vi derfor fået sat et fint juletelt op (med glasvinduer, gulv og varme) som vi primært vil have åbent lørdag/søndag. Kunstneren Lene Sandvang udsmykker teltet, og vi pynter op, så der bliver rigtig hyggeligt med lys og julesager. Her vil grupper på over 6 gæster få plads. Der vil være helt samme servering i juleteltet som i de sædvanlige café-lokaler.

Der vises kun de tider, hvor der er ledige borde. Er der ikke en ledig tid, der passer jer, er I velkomne til at sende Nina en email (nina@naturcafe.dk), for at høre om evt alternativer.

Der kan bookes online til julesæsonen 2020, ønsker I at booke længere frem i tiden, så send Nina en mail.

Brunch har vi alle lørdage/søndage i december samt d. 28. og 29. november. Der er brunch fra kl 10.30 – 12.20, og kun brunch i det tidsrum. Dvs en bestilling til kl 10.30 er også en bestilling til brunch. Senere på dagen er det ikke muligt at få brunch.

I samarbejde med easyTableBooking.dk