Bordbestilling

Vi åbner sommersæsonen d.23.04. (har lukket indtil da), og må kun have udendørs servering frem til d. 06. maj. Normalt tager vi ikke imod bordbestillinger til de udendørs borde, men gør en undtagelse i denne specielle periode. I kan reservere ved at sende en mail til Nina, nina@naturcafe.dk. On-line bordbestillingen herunder virker fra d. 06.05. Alle bordene i haven er som sædvanlig til fri disposition.

Bordbestillingen er beregnet til jer, der kommer uanset vejret, og derfor vil være sikker på et bord inde. Bliver det godt vejr, kan I altid rykke udenfor.

Ude er I altid velkomne til selv at finde et bord – der kan ikke reserveres til de udendørs borde. Vi har mange borde ude, så normalt er der god plads, men søndag-eftermiddage kan haven være fyldt godt op.

Der vises kun de tider, hvor der er ledige borde. Er der ikke en ledig tid, der passer jer, er I velkomne til at sende Nina en email (nina@naturcafe.dk), for at høre om evt alternativer.

Her kan bookes on-line til sommersæsonen 2021, vil  I booke længere frem i  tiden, er I velkomne til at sende Nina en mail, nina@naturcafe.dk

I samarbejde med easyTableBooking.dk