Birkeskage med hyldeblomst og citron

85 g smør eller margarine
140 g sukker
3 æg (gerne små)
170 g mel
1 dl mælk
Reven skal af 1½ citron
1 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
35 g blå birkes

Kagen overhældes med:
Reven skal og saft af ½ citron
¾ dl koncentreret hyldeblomst

Pyntes med blå birkes

Smør røres blødt med sukker, og æggene tilsættes et ad gangen. Mel blandes med de tørre ingredienser og tilsættes, og til sidst røres citronskal og mælk i.
Dejen fordeles i en smurt springform, og bages i ca 30. min ved 180 grader.

Ingredienserne til lagen blandes sammen.
Når kagen er kølet noget af, lægges den over på et fad og lagen fordeles over den lidt af gangen. Til sidst drysses med blå birkes – hvis man er i det kunstneriske hjørne, kan man jo lave et fint mønster…