Bund:
175 g smør el. margarine
175 g farin
3 æg (gerne små)
210 g mel
1 tsk bagepulver
50 g grofthakkede valnødder
0,75 dl kold kaffe

Ca 2 spsk kold kaffe tilsat lidt sukker

Creme:
250 g mascarpone (stuetemperatur)
250 græsk yoghurt
100 g flormelis
3 spsk farin
1 tsk neskaffe

Drysses med kakao- eller cappucinopulver

Bund:
Smør og farin røres blødt, og æggene tilsættes et ad gangen. Mel blandes med bagepulver og røres i, og til sidst røres den kolde kaffe og valnødderne i.
Dejen fordeles i en smurt springform, og bages ca 35 min ved 180 grader. Når kagen er helt kold flækkes den i to bunde, der dryppes med lidt kaffe.

Creme:
Ingredienserne piskes sammen med en håndmixer til en luftig creme. Ca. ¾ lægges imellem bundene og resten smøres ud på den øverste bund (nu toppen af kagen).
Tilsidst drysses med lidt kakao- eller cappucinopulver.

Kage skal opbevares på køl.

Tilbage til oversigt