Vi tager meget gerne imod bordbestillinger, så længe der er plads til alle indendørs - men vi har ikke mange borde inde, så vi må tit hurtigt melde "udsolgt". I kan regne med at have bordet i 2 timer, og der kan ikke bestilles til de udendørs borde (i godt vejr rykker vi selvfølgelig bestillingerne udendørs). Bordbestillingen er beregnet til jer, der kommer uanset vejret - kommer I kun i godt vejr, skal I ikke bestille - alle bordene i haven er til fri disposition.

Vi holder bordet til jer i et kvarter efter den aftalte tid, men vil meget gerne have besked, hvis I er forsinket - eller aflyser (sådan at nogle andre kan blive glade for en plads).

Husk at udfylde alle de vigtige felter (navn, dato, tid, antal, email og et telefonnummer).


NB: Bordbestillingen er først OK, når I har fået en email retur fra Nina - bestil et par dage før, så jeg kan nå at give jer et alternativ, hvis der er optaget, når I ønsker.

Når vi har åbent, forsøger jeg at nå at kigge på mail'en ind imellem, men det er ikke altid, at det lykkes, så måske får I først svar efter lukketid.

Bestilling:
Kontaktinformation:
Kontaktinformation:

Da vi modtager mange spam-mails gennem denne formular, har vi desværre måtte sætte en lille 'kontrol' på. Hak venligst af nedenfor i 'Jeg er ikke en robot'. Hvis der kommer et vindue frem med nogle billeder, skal du lige vælge alle dem, du bliver bedt om. Det står øverst i vinduet, hvilke billeder, du skal vælge.

Beklager besværet, vi arbejder på en bedre løsning.